top of page
Sök
  • Skribentens bildPeter M. Eronson

Snart kommer MJÖDBOKEN, Sveriges första bok om mjöd!


Då var det snart dags för min och Magnus Vasilis bok Mjödboken – tillverka mjöd hemma att gå till tryck, eller rättare sagt om 2 veckor. Sedan kommer den släppas i början av april och om allt går vägen blir det release på GBG Beer Week måndagen den 8 april (men mer info om det och var lanseringen kommer äga rum kommer om några veckor).


Detta är den första boken om mjöd som någonsin har publicerats på svenska (eller åtminstone så har inte vi hitta någon annan)!


Mjöd som sagt, men vad är det egentligen fråga sig säkert många. Lite enkelt uttryckt så är det fermenterad honung och NEJ det har ingenting med öl att göra. Faktum är att mjöd snarare har mer likheter med vin.


Boken kommer innehålla grundläggande info om mjöd, fördjupad kunskap om mjöd, dess historia och hur mjödkulturen ser ut i dag, hur du tillverkar mjöd hemma, olika recept och flera andra spännande saker kommer att finnas läsa i boken.


Den kommer att finnas i bokhandeln, bryggeributiker och på internetbokhandlar som Adlibris och Bokus.


Håll utkik!


303 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Svansen - En novell

Då var det dags att lägga en novell här på hemsidan. Det är något som jag funderat på att göra ett tag. Tanken är att jag kommer lägga upp noveller då och då. Skriv gärna och säg vad ni tycker. Denna

Comments


bottom of page