top of page
Sök
  • Skribentens bildPeter M. Eronson

Välkommen till min nya sida

Eronson på pränt är min nya hemsida som är en slags sammanslagning av mina två bloggar "Fat & Flaska", som tog upp saker inom öl och hembryggning, samt "Eronson på pränt", där jag främst skrev om skrivande. Men nu har de alltså hamnar under samma sida och "bloggen" kommer varvas med texter både om öl och skrivande. Dessutom kan ni på den här sida även hitta de tjänster som jag erbjuder. Det rör sig bland annat om översättning, lektörtjänster, sättning och formgivning och ölprovningar. Sidan är fortfarande under uppbyggnad med är förhoppningsvis klar inom de närmaste veckorna...

110 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Svansen - En novell

Då var det dags att lägga en novell här på hemsidan. Det är något som jag funderat på att göra ett tag. Tanken är att jag kommer lägga upp noveller då och då. Skriv gärna och säg vad ni tycker. Denna

コメント


bottom of page